вівторок, 14 лютого 2017 р.

Вівторок  14  лютого
Серцю   властиво   любити

Любов придумана не нами, 
Вона від Бога нам дана, 
І хоч любов буває різна, 
Та кожна справжня — 
Завжди лиш одна.
Саме  сьогодні, 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо сьогодні надзвичайний день — День Святого Валентина —
Всесвітній день закоханих.
            Гостями бібліотеки в цей день стали учні 9 класу ЗОШ, які радо відгукнулись на запрошення відвідати літературно-творчу годину  «Година відкритих сердець». Їм  випала унікальна можливість – зізнатися в коханні не тільки одноліткам, а цілій бібліотеці! 
      Бібліотекар юнацького абонементу Протасевич Дарина  провела історичний  круїз "Кохання світом" та  відео перегляд  де мова йшла  про історію свята, яке прийшло до нас із Західної Європи.
Кожен учасник свята мав  можливість висловитись та поділитись своїми думками на вічну тему кохання  за допомогою фліпчарту,  де створювалась жива газета
«Кохання – це…»
      В свою чергу, бібліотека вітала старшокласників   подарунками та святковим частуванням "Дотепні серцеїди" ,  створюючи гарний настрій та приємний спогад.
     Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбулося рандеву з книгою.    У літературній  експозиції   «Love is…»  запрошені   мали змогу віднайти та взяти собі книгу  за смаком, поринути  в історії кохання  кращих творів українських авторів  та просто поспілкуватись одне з одним. Підсумком цього дня став флеш-моб "Бібліогравітація: від серця до серця".

Щасливі посмішки на обличчях учасників  стали справжньою подякою для організаторів дійства.

Немає коментарів:

Дописати коментар