середу, 1 лютого 2017 р.

З Україною в серці
Загони хлопців найдорожчих, загони хлопців золотих,
Нащадки славних запорожців, повстанців вічно молодих.
…Щоб зберегти народу волю,
щоб процвітав наш край завжди…
Вам, українськії герої за подвиг слава на віки!

День захисника   України — свято, що відзначається в Україні
14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас
 з Днем Українського козацтва.
    З нагоди цих славних дат в районній бібліотеці для дорослих  організовано  книжкову виставку  «З Україною в серці» -  прекрасна нагода зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків та наших сучасників в зоні АТО.  
           11 жовтня вшанували  мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України в читальній залі  бібліотеки.
       Для  зустрічі з  учнями  10 класів   Черняхівської гімназії були запрошені :    учасник  АТО    Сич Олексій   - 50 ремонтний батальйон,  волонтер Совсімова Людмила та Благочинний Черняхівського району УПЦ КП, капелан окремого 501 батальйону морської піхоти, магістр богослів'я, протоієрей Володимир Янчук . Душевна  розповідь  запрошених  викликала  великий  інтерес  в учасників   зустрічі.  Старшокласники  не  залишилися байдужими  до  спогадів,  у багатьох  були  сльози на  очах,  гордість  за  таких  синів  рідної  землі.
   

  В ході проведення заходу були  використані фрагменти документальних фільмів  та читалися вірші  патріотичної тематики.
        Учасники заходу  вшанували  пам'ять  наших загиблих земляків хвилиною мовчання.
          Майбутні захисники України усвідомили, що це свято всіх, хто любить Україну, свято тих, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України. Молоде покоління буде гідним пам’яті полеглих героїв і гідним героїв живих.
       Працівники відділу обслуговування районної бібліотеки  приєднуються до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни!
Бажають їм благополуччя і сил, здоров'я і міцного козацького духу!

Зі святом Вас, дорогі наші захисники!

Немає коментарів:

Дописати коментар