суботу, 13 червня 2015 р.

Екскурс  в    професію
   « Вибір   майбутнього»

«….якщо ти вдало обереш свою професію
 і вкладеш в неї свою душу,
 то щастя саме знайде тебе.»

К.Д.Ушинський


     Обрати професію - значить обрати життя. Престиж професії і розмір заробітної плати - не найкращі мотиви при виборі професії. Що ж найчастіше змушує молодих людей вибрати ту чи іншу професію – такою була мета  зустрічі з майбутніми абітурієнтами  в юнацькому відділі.
    З  інформаційно – пізнавальної   профорієнтаційної   бесіди  «У пошуках майбутнього»  бібліотекаря  І кат. юнаки та дівчата мали змогу отримати необхідну інформацію про різноманітний світ професій, ознайомитися з можливими методиками оволодіння професією. Також старшокласники були проінформовані про найбільш затребувані на ринку праці України спеціальності та як не стати безробітним з дипломом.

 
     
            Для  ознайомлення  старшокласників із широким світом професій було представлено  тематичну  розгорнуту  книжкову  виставку « Абітурієнту - 2015» 


      Бібліотекар закликала  старшокласників у виборі професії не покладатися на випадок, а завдяки отриманим знанням та доклавши зусиль, впевнено крокувати життєвими дорогами з розумінням того, що все у їх руках.





Успіх приходить лише до того, хто його прагне, хто вміє максимально використати все найкраще із власних внутрішніх ресурсів.
 Не чекайте, що хтось відкриє Вас, відкрийте себе самі, скажіть собі:
«Я хочу, я можу, я зроблю».

Щастя і успіх – у Ваших руках!

Немає коментарів:

Дописати коментар