пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

        В  рамках  Всеукраїнського  тижня  права  в  Черняхівській  районній  бібліотеці   для дорослих    11 грудня  пройшла   інформина   «Право дитини: знати, розуміти,  захищати».
Бібліотекар І категорії  юнацького  абонементу  Протасевич  Дарина  розповіла  учням  9-Б класу Черняхівської   гімназії  про те,  як створювалась  Конвенція  ООН  про права  дітей,  яке  важливе значення  вона  має,  із  яких  статей  складається.



         Начальник відділу соціальної роботи районного центру для сім'ї , дітей та молоді Новаківська Віра Анатолівна  звернула увагу молодого покоління  на те, що вони мають особливе право на піклування та допомогу з боку держави.           
          Під час заходу розповсюджувались буклети «Молодь про право» та пам’ятки «Молодому громадянину України».
        Кожен учасник інформини мав змогу ознайомитись з книгами, представленими на відкритому перегляді літератури «Як світло денне, нам потрібне право, бо без законів не живе держава».
         Наостанок старшокласники включились  у Всесвітню акцію «16 ДНІВ ПРОТИ   НАСИЛЬСТВА», спрямовану на привернення уваги до проблем насильства в сім'ї, та провели флешмоб «Насильству  -  НІ!»

Немає коментарів:

Дописати коментар