неділю, 12 червня 2016 р.

13 червня
ПРОФНАВІГАТОР
        Світ професій такий різноманітний. Як осягнути його? Як по змозі уникнути помилок при вирішенні питання ким бути? Яку стежку обрати у житті?
       Стежок цих безліч… Є стежки, які треба торувати через болота і пустелі, через ліси й гори, а є непомітні стежки, які пролягають від учительського столу до відкритих дитячих сердець. Біжать стежки-доріжки на великі будови та прикордонні застав, духмяні хлібопекарні і кондитерські фабрики, в гранітні кар’єри. Як же не розгубитися, вибираючи стежку єдину на все життя?
   Найкращими помічниками і порадниками у виборі професії стають для старшокласників книжки серій «Твоя майбутня професія», «Життя-подвиг», «Ким бути?», «Наш сучасник».
          На юнацькому абонементі змістовно пройшов профтайм «Йдучи у ВУЗ, намотай собі на вус», який включав в себе: екскурс в професію «Світ професій», який провела бібліотекар І кат. Протасевич Д.С. та інформацію «Професії, які потрібні в районі» надала провідний фахівець з профорієнтації Черняхівського районного центру зайнятості Шмалій О.М.
     
   
        Ця зустріч допоможе старшокласникам   зорієнтуватись між престижністю та реальними потребами ринку праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар